Науково-практична конференція з міжнародною участю «Організаційні та клінічні аспекти пацієнт-орієнтованого підходу до лікування та реабілітації в сучасних умовах»

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Організаційні та клінічні аспекти пацієнт-орієнтованого підходу до лікування та реабілітації в сучасних умовах»

Вельмишановний колего!

30 травня 2024 р. буде проведена науково-практична конференція з міжнародною участю «Організаційні та клінічні аспекти пацієнт-орієнтованого підходу до лікування та реабілітації в сучасних умовах». Організаторами конференції є Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами, Національна академія медичних наук України, Українська військово-медична академія та Громадська організація «Українська асоціація менеджменту в охороні здоров’я».

Програмні питання конференції:

  1. Міждисциплінарні аспекти медикаментозних і немедикаментозних методів реабілітації військовослужбовців-комбатантів.
  2. Актуальні питання реабілітації цивільних осіб, постраждалих внаслідок впливу стресових та фізичних руйнівних факторів війни.
  3. Організаційні та клінічні аспекти застосування різних видів реабілітації в сучасній практиці внутрішньої медицини.
  4. Коморбідність у військовослужбовців: сучасний стан проблеми (актуальні питання діагностики, лікування та реабілітації).
  5. Теоретичні та прикладні аспекти рефлексотерапії в комплексній реабілітації військовослужбовців і цивільних осіб, постраждалих внаслідок війни.
  6. Особливості застосування комплексних реабілітаційних програм у пацієнтів, що перенесли гостре порушення мозкового кровообігу.
  7. Сучасні підходи до лікування та реабілітації пацієнтів з патологічними змінами, спричиненими коронавірусною інфекцією (COVID-19).
  8. Особливості медичної реабілітації хворих з больовими синдромами різної локалізації.
  9. Організаційні та клінічні аспекти і перспективні напрями медичної реабілітації після хірургічних утручань.
  10. Клінічні підходи до лікування та реабілітації пацієнтів з мінно-вибуховою травмою.
  11. Сучасні принципи періопераційного менеджменту пацієнтів та раціонального анестезіологічного супроводу у хірургічній практиці.
  12. Актуальні питання реабілітації на різних етапах і рівнях надання медичної допомоги.
  13. Проблемні питання міжпрофесійної та довготривалої реабілітації в умовах первинної медичної допомоги населенню.
  14. Сучасний стан інтеграції реабілітації в первинну медичну допомогу.
  15. Досвід упровадження європейських стандартів навчання в систему підготовки медичних кадрів у сфері охорони здоров’я.

Інформаційне повідомлення

Анкета учасника конференції*

*Термін реєстрації учасників конференції – до 28 травня 2024 року включно. Уся подальша інформація буде надсилатися лише зареєстрованим учасникам!

Прокрутити вгору